ZetaCraft

ZetaCraft - Serwer Minecraft

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-12-10 19:26:54

ChocoDraco
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 47.0.2526.73

[Admin] ChocoDraco

Ranga: Admin
Coś o sobie: No cóż... Jestem dość... Wyróżniającą się osobą, przynajmniej w moim mniemaniu. Interesuję się wieloma rzeczami: rysunkiem, biologią, prehistorią, robotami, pisaniem opowiadań no i oczywiście grami komputerowymi (to jedna z moich większych pasji). W MC gram ok. 4-5 lat i przez ten czas nauczyłam się wiele.
Dlaczego ty: Pełniłam podobne funkcje na paru serwerach. Posiadam doświadczenie w komendach (czyt. podstawy + world edit + losowe). Nie znam się na każdym pluginie, ale potrafię się szybko jakiegoś nauczyć. Każdemu graczowi daję kredyt zaufania, ale nie przepuszczam oszustów. ;P
Posiadasz Ts'a ?: Nie, ale tuż po zakupie mikrofonu pobiorę.
Masz Mikrofon?: Aktualnie nie, ale za niedługo znajdzie się z moim posiadaniu. ;3
Propozycja dodania czegoś na serwer: Różne miasta rozsiane po serwerze, w których można odetchnąć podczas nocy. Ukryta, niewielka i wykorzystywana podczas eventów fabuła. :)
Czy lubisz serwer?: Tak, głównie przez miła administrację i porządne wykonanie. Mimo paru niedoróbek, które posiada każdy świeży i mniej świeży serwer nie brak tu ważnych elementów. ^.^

#2 2015-12-10 19:29:54

xVirusHD
Administrator
Liczba postów: 5
Windows 7Opera 34.0.2036.25

Odp: [Admin] ChocoDraco

Jestem na tak , rekrutacja jest zrobiona znakomicie , kup mikrofon , pobierz Ts'a i jest spoko , zjaw się na serwerze i dostajesz rangę, przejdziesz testy [sred])

#3 2015-12-11 15:14:53

Artur24
Administrator
Liczba postów: 2
Windows 7Chrome 35.0.1916.153

Odp: [Admin] ChocoDraco

Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się na serwer po odebranie rangi [dblpt])
Temat zostaje zamknięty przez Artur24.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum